Fast Ejendom

Som erfarne advokater på boligmarkedet, rådgiver vi om alt vedrørende køb og salg af fast ejendom. Vi bistår naturligvis også med berigtigelsen – altså tinglysning af skøde.

Når man handler fast ejendom er det vigtigt at vide, hvad man foretager sig. Derfor er det helt afgørende, at man får den nødvendige rådgivning. Den kan vi give dig for en af markedets mest konkurrencedygtige priser. Selvom vores priser måske ikke lyder billige, så prøv at sammenligne dem med de udgifter, man betaler i honorarer, afgifter, gebyrer, renter osv. til de andre aktører på ejendomsmarkedet som banker, ejendomsmæglere, forsikringsselskaber etc. Så vil du opdage, at vores ydelser faktisk ikke koster så meget.

Under alle omstændigheder er du altid velkommen til at spørge om vores pris for det, du har brug for. Det kan vi sammen finde ud af ved et gratis formøde.

Vi tilbyder rådgivning og bistand ved alle køb og salg, men vi formidler ikke salg af fast ejendom. Har du imidlertid allerede fundet en køber eller sælger, kan vi naturligvis rådgive dig og udarbejde de nødvendige dokumenter, der skal til for at gennemføre en handel.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for en vurdering af tilbud fra banker, ejendomsmæglere eller forsikringsselskaber.

Vi bistår også med al anden rådgivning vedrørende fast ejendom, herunder al bistand af tinglysningsmæssig karakter.

KONTAKT - START - FORHØR DEM OM EN SAG