Mølck & Larsen

Advokatfirmaet blev startet i 1950 på Amager Landevej af nu afdøde Landsretssagfører Kaj Mølck (ved Korsvejen). Vi bor fortsat lige ved siden af, men er flyttet hen i det gamle apotek. I dag indehaves kontoret af advokat Anders Larsen og advokat Mette Bozard Larsen.

Kontorets arbejdsområder afspejler – naturligvis – vores kunders behov. Vores kunder er typisk Amagers lokalbefolkning – både privatpersoner, mindre virksomheder og foreninger. Vi betjener også andre juridiske personer og kunder udenfor øen. Alle er velkomne til at kontakte os. Vi kan som regel klare opgaven. Vi er dog også bevidste om, at vi ikke kan være eksperter på alle områder. I sådanne situationer kender vi vores begrænsning og henviser dig til en kollega, som bedre kan løse dit problem.

Vores styrke er den store erfaring, vi har opnået på de områder, vi beskæftiger os mest med og det meget store lokalkendskab, som vi har opbygget gennem de mange år, kontoret har eksisteret på Amager. Vi har alle lokal tilknytning, idet alle medarbejdere bor på Amager.

På de øvrige sider kan du læse mere om de sagsområder, som vi typisk beskæftiger os med. Vil du vide, om vi kan hjælpe dig, eller har du blot et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

KONTAKT - START - FORHØR DEM OM EN SAG